Ciorbita de pui cu galuste imperiale

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 26 Feb 2010 | 2581 vizualizari

 

by miha

 

INGREDIENTE

  • 1 pui(eu am avut de casa)
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • pasta,bulion etc
  • galuste imperiale:
  • 50 g cascaval
  • 50 g faina
  • 50 g gris
  • 3 oua
  • sare,piper

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui cu galuste imperiale:

Se pune carne la fiert,iar cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate cubulete(sau cum doriti) si se lasa la fiert.

Galustele:Ouale se bat impreuna cu cascavalul,se adauga untul moale,faina si grisul(amestecate in prealabil) si se potriveste de sare.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se intinde compozitia intr-un strat de aprox.1 cm.Se baga la cuptor pana trece testul scobitorii,aprox 15 min.se lasa sa se raceasca si se decupeaza in formele dorite.

Cand au fiert legumele si carnea se adauga galustele si se lasa pana se duc la fund(eu am pus si resturile care au ramas cand am decupat).Se seveste cu patrunjel verde!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui cu galuste imperiale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ciorbita de pui cu galuste imperiale-0
Ciorbita de pui cu galuste imperiale-1
Ciorbita de pui cu galuste imperiale-2
Ciorbita de pui cu galuste imperiale-3
Ciorbita de pui cu galuste imperiale-4
Ciorbita de pui cu galuste imperiale-5

COMENTARII (9)

marisaconrad

marisaconrad 1

28.05.2013, 18:07

Lipseste untul din reteta galustelor.....

babi5

babi5 1

18.06.2013, 15:46

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

01.12.2013, 13:00

arata minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!