Ciorba de oase de porc cu zeama de varza

de Gicuta69 in Ciorbe, 25 Ian 2016 | 1635 vizualizari

 

Se face rapid si usor si este perfecta pentru acest sezon.
 
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg oase de porc
  • o ceapa mare
  • un morcov
  • ardei gras(congelat)
  • telina(congelata)
  • o mana fasole verde(congelata)
  • 2 cartofi
  • 200 g rosii pentru iarna
  • 700 ml zeama de varza(sau dupa gust)
  • sare
  • leustean
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oase de porc cu zeama de varza:

Spalam oasele bine si le punem intr-o oala la fiert. Indepartam spuma care se formeaza si lasam sa fiarba in continuare la foc mic.


Cand a fiert carnea de pe oase, adaugam legumele congelate si celelalte taiate cubulete.


Lasam sa fiarba pana se patrund bine legumele si carnea apoi adaugam rosiile.


Dupa aproximativ zece minute, turnam zeama de varza apoi potrivim gustul de sare.


Lasam sa mai dea cateva clocote si la final adaugam verdeata tocata marunt. Pofta buna!






 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oase de porc cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mirela0911 1

26.01.2016, 14:51

O ciorbica tare buna!

Zamfira 1

02.02.2016, 11:40

CristianNoghi 1

07.02.2017, 10:44

sint foarte multumit de ce am putut realiza cu ajutorul tau MULTUMESC

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole rosie cu leurda