Ciorba de pui a la grec(dupa reteta Sylviei)

de marcela1979 in Ciorbe, 5 Apr 2011 | 4777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pui de casa(eu am pus pulpele si o bucata de piept)
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 lamaie
  • 3 galbenusuri
  • o mana de orez
  • marar verde
  • vegeta,piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec(dupa reteta Sylviei):

Se pune carnea de pui la fiert si se ia spuma care se formeaza.Se curata si se toaca marunt toate legumele.Cand e fiarta carnea pe trei sferturi se adauga ceapa,apoi zarzavatul,si o mana de orez si se lasa sa fiarba.Cand toate sunt fierte,se pune vegeta si piper dupa gust.Se freaca 3 galbenusuri cu sucul de la o lamaie,se trage oala de pe foc si se asteapta sa inceteze fierberea,se ia cu polonicul din oala si se pune usor peste galbenusuri amestecand continuu apoi se toarna galbenusurile in oala amestecand.Se aduce iar spre fierbere,se da un clocot si se opreste focul.Se serveste fierbinte cu marar verde pus in farfurie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec(dupa reteta Sylviei)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

marcela1979 1

06.04.2011, 06:50

multumesc fetelor

MotanLaOale 1

06.04.2011, 09:48

alinutzika 1

08.09.2011, 09:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare