Ciorbita de vacuta

de Rocsi in Ciorbe, 25 Iun 2010 | 6390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vacuta
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • ardei galben
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 rosie
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • bors

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de vacuta:

Carnea de vacuta se spala bine si se taie bucatele mici.


Intr-o oala nu prea mare se pune mai bine de jumatate cu apa.


oala o punem pe foc,iar cand apa incepe sa fiarba se adauga carnea,care la randul ei cand fierbe se spumeaza cu o paleta.


pregatim legumele.


ceapa o curatam si o tocam marunt.


morcovul il curatam si il dam prin razatoarea mica.


ardeiul galben il taiem fasii lungi apoi il tocam.


rosia se curata de pielita si se da prin razatoare.


cand carnea e pe jumatate fiarta se adauga legumele taiate,rand pe rand.


pastarnacul se curata si se pune intreg la fiert,iar cand ciorba e gata acesta se scoate afara.


se da gust cu sare si piper.


cand ciorba e gata,se pune bors si se acreste dupa gust si mai dam cateva clocote apoi inchidem aragazul.


deasupra se presara patrunjel verde tocat foarte fin.


pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

28.06.2010, 12:45

ma bucur ca iti place mihaelar

Adinacarla 1

29.06.2010, 12:32

o ciorbita calduta tare buna ar fi acum...

Cris2711 1

12.03.2011, 11:29

prezenta la asa o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui cu smantana