Ciorba de peste

de -Miti- in Ciorbe, 19 Aug 2011 | 7112 vizualizari

 

Reteta de ciorba de peste apartine lui susu.

 

INGREDIENTE

Ingrediente necesare pentru Ciorba de peste:

  • 3 bucati de macrou (dar se poate face cu orice fel de peste)
  • 1 morcov
  • 2 tulpini de telina
  • 1 ceapa
  • 2 ardei
  • 2 rosii
  • 1 cartof
  • 2 linguri de orez
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • 1 lingura ulei
  • leustean,patrunjel
  • suc de lamaie ptr acrit (n-am avut bors)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Preparare Ciorba de peste


Pestele se curata si se taie bucati,iar legumele dupa ce s-au curatat se taie cubulete.


Se caleste ceapa in ulei,apoi se adauga morcovul.


Dupa ce s-au inmuiat, se adauga ardeii,cartoful si tulpina de telina.


Tot acum se poate adauga si pasta de tomate,apoi adaugam apa.


Dupa ce s-au fiert legumele se adauga bucatile de peste.


Se fierbe numai putin. Apoi se adauga orezul si rosiile si se mai tine putin pe foc.


La sfarstit se adauga patrunjelul si leusteanul tocate marunt.


Ciorba de peste se acreste dupa gust cu zeama de lamaie sau bors.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Ina 1

20.08.2011, 16:32

cu macrou n-am incercat Arata fff bine

-Miti- 1

20.08.2011, 16:37

lasa ina ca si la pestele ala gigant de la tine am destul...chiar mi-e ciuda ca nu este peste proaspat aici.

andreea_angelo 1

19.11.2012, 17:32

ce buna eeee,imi place foarte foarte mult!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
CIORBA DE CARTOFI CU SMINTINA IAURT SI LEUSTEAN