Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei

de rivka in Supe/Ciorbe, 25 Feb 2010 | 4906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame carne de vita pt ciorba cubulete
  • ulei masline
  • 3 dovlecei potriviti
  • 1 morcov mare
  • 1 fir praz
  • un buchetel conopida
  • 1 fir de telina
  • 1 ceapa mare
  • 2 ardei capia mari
  • 1 catel usturoi
  • 1 conserva mica de pasta tomate
  • patrunjel uscat
  • tarhon
  • sare piper dupa gust
  • pasta de rosii
  • pentru servit smanntana, ardei iuti din otet, ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei:

Legumele se toaca ,dovleceii se taie cubulete,se aseaza in oala de supa impreuna cu carnea cubulete si se dau in cateva linguri de ulei masline la dutuit pana cand incep sa-si lase miros, se amesteca in oala.


Se adauga apa, pasta de rosii si se lasa la fiert la foc mic sub capac cca 35 minute, se aduga in ultimele 10 minute patrunjelul tocat(eu am pus uscat), 2 lingurite de tarhon, sare piper dupa gust.


Se serveste fierbinte alaturi de smantana, ceapa sau ardei iuti.


Gustul se poate potrivi si cu putin otet(eu am folosit otet de la ardeii iuti din borcan).


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

ionix 1

26.02.2010, 20:42

vreau si eu o portie

nadina73 1

05.04.2010, 23:38

ce bine arata ,cred ca e minunata

elena1988 1

08.02.2011, 14:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec