Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei

de rivka in Supe/Ciorbe, 25 Feb 2010 | 7815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame carne de vita pt ciorba cubulete
  • ulei masline
  • 3 dovlecei potriviti
  • 1 morcov mare
  • 1 fir praz
  • un buchetel conopida
  • 1 fir de telina
  • 1 ceapa mare
  • 2 ardei capia mari
  • 1 catel usturoi
  • 1 conserva mica de pasta tomate
  • patrunjel uscat
  • tarhon
  • sare piper dupa gust
  • pasta de rosii
  • pentru servit smanntana, ardei iuti din otet, ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei:

Legumele se toaca ,dovleceii se taie cubulete,se aseaza in oala de supa impreuna cu carnea cubulete si se dau in cateva linguri de ulei masline la dutuit pana cand incep sa-si lase miros, se amesteca in oala.

Se adauga apa, pasta de rosii si se lasa la fiert la foc mic sub capac cca 35 minute, se aduga in ultimele 10 minute patrunjelul tocat(eu am pus uscat), 2 lingurite de tarhon, sare piper dupa gust.

Se serveste fierbinte alaturi de smantana, ceapa sau ardei iuti.

Gustul se poate potrivi si cu putin otet(eu am folosit otet de la ardeii iuti din borcan).

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de vita cu zarzavat si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe si afumatura