Ciulama cu ciuperci si piept de pui

de pisicutzaa in Pui, 10 Mar 2010 | 16696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 piept de pui
  • 250 ml de smantana
  • 500 gr de ciuperci 
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura faina
  • sare, piper, patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu ciuperci si piept de pui:

Se toaca ceapa si se pune la calit intr-o cratita.  Intre timp se spala ciupercile si se taie. Dupa ce se caleste ceapa se adauga si ciupercile in cratita , se pune sare si se acopera cu un capac, dand focul mic. Puiul se curata de piele, se spala si se taie ( fetele mele vor bucatele micute de carne in mancare asa ca am taiat feliute mici de pui )  le-am calit intr-o tigaie, condimentandu-l cu sare si piper. Cand ciupercile sunt aproape gata se adauga si puiul in cratita si se adauga si smantata amestecata cu faina si se mai lasa 5 minute pe foc. La sfarsit se adauga patrunjelul. Deobicei o servim cu mamaliga, dar fetele nu au mai avut rabdare sa o mai fac. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu ciuperci si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu piept de pui