Ciulama de ciuperci cu mamaliguta(ca la mama acasa)

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 27401 vizualizari

 

Nebunie nu alta

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champinion
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • 400 ml smantana
  • 2-3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de unt

Mamaliguta:

  • faina de malai
  • apa
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci cu mamaliguta(ca la mama acasa):

Se topeste unt intr-o craticioara, se pune ceapa taiata marunt si se caleste 5 minute dupa care se pun ciupercile curatate si taiate ,se lasa sa se calesca 10 minute ,se condimenteaza cu sare ,piper si usturoi pisat .

Dupa ce s-au calit putin si ciupercile se pune 1 cana de apa si se mai lasa sa fiarba 10 minute dupa care se pune smantana cu faina amestecata ,se mai dau 2 clocote dupa care se pune patrunjel verde tocat si se stinge focul.

Pt mamaliguta se pune apa la fiert cu sare ,cand clocoteste se pune faina si se amesteca bine .

Se serveste ciulamaua cu mamaliguta calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci cu mamaliguta(ca la mama acasa)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

nadina73 1

13.10.2010, 13:11

ela iar faci inundatie si asa a plouat doua nopti si o zi continu u galeata

mariac 1

17.10.2010, 01:34

epurasha2bb 1

18.10.2010, 12:16

ce gustos si frumos aranjat!5f!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci