Ciulama de ciuperci cu soia

de CookieMonster in Mancaruri de post, 1 Mai 2013 | 1867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 1 punga de cuburi soia Inedit
  • 2 cepe medii
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • o cana de faina
  • 1 lingura de marar
  • sare, piper
  • 2 cani cu apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci cu soia:

1. Soia se pune la fiert pentru 30 de minute si apoi se lasa la scurs bine.


2. Ciupercile, ceapa si usturoiul se curata bine, se spala, ciupercile se taia in jumatate, ceapa julien si 2 catei de usturoi se taie feliute.


3. Se face un rantas cu putin ulei de masline si faina adaugata putin cate putin. Lasam timp de 2 minute pe foc si adaugam ceapa si usturoiul. Le tavalim putin prin rantas, le lasam 2 - 3 minute si adaugam ciupercile impreuna cu 2 cani cu apa Se lasa pe foc mic pana cand apa se evapora usor si prinde o consistenta cremoasa.


4. Adaugati ultimul catel de usturoi pisat bine, sare, piper si marar dupa gust si cuburile de soia. Lasati pe foc inca 5 minute


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Daca nu tineti post puteti inlocui uleiul cu unt si radeti pe deasupra putin parmazan

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci cu soia" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

CookieMonster 1

02.05.2013, 15:28

multumesc dia, multumesc vladimir

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 07:32

noiinbucatarie 1

22.03.2016, 12:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj cu soia