Rosii umplute cu Ciuperci Champignons

de Alina26 in Mancaruri de post, 29 Apr 2013 | 1333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 rosii potrivite
  • 9 ciuperci champignons
  • 3 cepe mari
  • 2 catei de usturoi
  • 9 linguri de pesmet
  • 5 fire de patrunjel verde
  • 5 frunze de busuioc
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu Ciuperci Champignons:

Pregatim umplutura:curatati ciupercile si le taiati felii subtiri.Puneti o tigaie la incins cu ulei de masline si puneti ciupercile.Cand sunt gata le scoateti si in aceiasi tigaie caliti ceapa si usturoiul tocat marunt.Cand s-a inmuiat putin ceapa,adaugati ciupercile,patrunjelul si busuiocul tocat,pesmetul,sare,piper si mestecati.Luati de pe foc.

Incalziti cuptorul la 200°.Spalatii rosiile,taiati un capacel si scoateti cu o lingurita tot miezul.Sarati si piperati interiorul rosiilor si le umpleti.Ungeti o tava cu putin ulei si asezati rosiile.

Eu am dat prin blander miezul de rosii si l-am pus in tava cu rosii (in loc de apa).

Puneti tava la cuptor pentru 30 de minute pana devin rumene.

Pofta buna!!!!!!

 

TIPS-URI

1

Puteti pune 2 linguri de busuioc uscat,daca nu aveti proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu Ciuperci Champignons" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Rosii umplute cu Ciuperci Champignons-0
Rosii umplute cu Ciuperci Champignons-1
Rosii umplute cu Ciuperci Champignons-2
Rosii umplute cu Ciuperci Champignons-3
Rosii umplute cu Ciuperci Champignons-4
Rosii umplute cu Ciuperci Champignons-5
Rosii umplute cu Ciuperci Champignons-6
Rosii umplute cu Ciuperci Champignons-7

COMENTARII (23)

Aurelia 07_07

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 07:42

- TABITA -

- TABITA - 1

03.05.2013, 07:56

Alina26

Alina26 1

03.05.2013, 11:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!