Ciulama de ghebe

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 28678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un bol cu ghebe
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura faina alba
  • 1 canita lapte
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ghebe:

Ghebele se spala bine se curata si se pun la fiert intr-o oala cu apa cu un strop de sare vreo20-25 min.

dupa ce s-au fiert ii lasam putin la scurs.

ceapa o curatam si o tocam cat mai marunt

intr-o tigaie punem untul .

cand acesta s-a topit adaugam ceapa si o lasam putin sa se inmoaie la foc potrivit.

apoi turnam laptele si faina .

invartim bine ca sa nu se formeze cocoloase.

adaugam si ghebele.

lasam 10 min pe foc apoi punem usturoiul pisat.

mai dam 2-3 clocote si adaugam si smantana.

condimentam cu sare si piper,mai lasam maxim 5 min pe foc si gata mancarea.

noi am servit cu o salatica de varza si niste dovlecel pane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

11.10.2010, 11:16

multumesc fetelor...medi multumesc de vizita(am observat eu k iti sunt cam draga)
nadina am papat..din astia pap si eu

ionix 1

11.10.2010, 19:03

eu nu pap dar iau pt al meu sot

Rocsi 1

11.10.2010, 19:30

nici nu iti dadeam sa manci stai linistita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv floricele cu cașcaval