Ciulama de ghebe

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 22835 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un bol cu ghebe
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura faina alba
  • 1 canita lapte
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ghebe:

Ghebele se spala bine se curata si se pun la fiert intr-o oala cu apa cu un strop de sare vreo20-25 min.


dupa ce s-au fiert ii lasam putin la scurs.


ceapa o curatam si o tocam cat mai marunt


intr-o tigaie punem untul .


cand acesta s-a topit adaugam ceapa si o lasam putin sa se inmoaie la foc potrivit.


apoi turnam laptele si faina .


invartim bine ca sa nu se formeze cocoloase.


adaugam si ghebele.


lasam 10 min pe foc apoi punem usturoiul pisat.


mai dam 2-3 clocote si adaugam si smantana.


condimentam cu sare si piper,mai lasam maxim 5 min pe foc si gata mancarea.


noi am servit cu o salatica de varza si niste dovlecel pane.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

11.10.2010, 11:16

multumesc fetelor...medi multumesc de vizita(am observat eu k iti sunt cam draga)
nadina am papat..din astia pap si eu

ionix 1

11.10.2010, 19:03

eu nu pap dar iau pt al meu sot

Rocsi 1

11.10.2010, 19:30

nici nu iti dadeam sa manci stai linistita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saratele/Saleuri