Ciulama de ghebe

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 21050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un bol cu ghebe
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura faina alba
  • 1 canita lapte
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ghebe:

Ghebele se spala bine se curata si se pun la fiert intr-o oala cu apa cu un strop de sare vreo20-25 min.


dupa ce s-au fiert ii lasam putin la scurs.


ceapa o curatam si o tocam cat mai marunt


intr-o tigaie punem untul .


cand acesta s-a topit adaugam ceapa si o lasam putin sa se inmoaie la foc potrivit.


apoi turnam laptele si faina .


invartim bine ca sa nu se formeze cocoloase.


adaugam si ghebele.


lasam 10 min pe foc apoi punem usturoiul pisat.


mai dam 2-3 clocote si adaugam si smantana.


condimentam cu sare si piper,mai lasam maxim 5 min pe foc si gata mancarea.


noi am servit cu o salatica de varza si niste dovlecel pane.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

11.10.2010, 11:16

multumesc fetelor...medi multumesc de vizita(am observat eu k iti sunt cam draga)
nadina am papat..din astia pap si eu

ionix 1

11.10.2010, 19:03

eu nu pap dar iau pt al meu sot

Rocsi 1

11.10.2010, 19:30

nici nu iti dadeam sa manci stai linistita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinaţi la cuptor