Ciulama de pipote cu ciuperci

de ela in Mancaruri cu carne, 10 Mai 2013 | 10784 vizualizari

 

mi-a placut atat de mult ca nici nu am terminat de mancat ce am facut ca deja am cumparat alte pipote sa mai fac zilele astea :))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote de pui
  • 1 conserva mica ciuperci felii
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras mic
  • usturoi dupa gust
  • 100 ml vin alb
  • 1 ligura faina
  • 150 gr smantana
  • sare
  • piper
  • verdeturi italiene
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pipote cu ciuperci:

Ceapa o taiem rondele.

Morcovul il curatam si il taiem marunt.

Ardeiul il curatam si il taiem cubulete.

Pipotele le spalam si le taiem bucati mai mici.

Intr-o craticioara punem ceapa,morcovul si ardeiul,sare,piper si vedeturi si lasam cateva minute,apoi adaugam pipotele,mai calim vreo 15minute,apoi adaugam ciupercile.Adaugam apa cat sa acopere totul si lasam pe foc pana se inmoaie pipotele.Mai completam cu apa daca scade prea mult.

Amestecam faina cu smantana si o punem in mancare,amestecand bine.Adaugam putin usturoi pisat,vinul,mai condimentam daca trebuie.

Servim cu piure de cartofi sau mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pipote cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

ela 1

14.12.2013, 16:59

este tare buna,merita incercata

-Licurici- 1

27.07.2015, 08:49

wow... cum arata! Sigur e foarte buna!

mihasara 1

17.03.2016, 09:17

Yummi

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci