Sarmalute cu smantana

de Panditoru in Mancaruri cu carne, 11 Feb 2013 | 2792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • varza (aproximativ 2 verze mai mari)
  • orez
  • carne tocata porc
  • o ceapa mai mare
  • boia
  • piper
  • sare
  • delicat
  • ulei
  • pasta rosii sau bulion
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu smantana:

Intr-o oala se pune apa cu sare sa fiarba. Intre timp scoatem cotoarele de la varza, iar cand apa incepe sa dea in clocot bagam varza in oala sa o oparim. Luam cate o frunza care s-a oparit si asa pana am terminat de oparit toata varza. O scoatem intr-un vas si o lasam sa se raceasca putin dupa care taiem fiecare frunza in doua .

Intre timp preparam continutul sarmalelor. Intr-o cratita mai mare se pune ulei si se lasa sa se incalzeasca, dupa care adaugam ceapa taiata marunt, o lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam boia, piper, orezul, carnea tocata, pasta de rosii, delicat si sare dupa gust. Se amesteca bine toate si se da cratita jos de pe foc.

Luam cate o bucata de frunza si cu lingura punem in fiecare cate putina compozitie`pana terminam cu toate. Le asezam intr-o o oala mai mare si turnam apa cu sare si bulion peste ele si le punem sa fiarba la foc mic pana cand sunt fierte. Dupa ce s-au fiert scoatem pe o farfurie si le servim cu smantana .

POFTA BUNA TUTUROR!!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde