Sarmalute cu smantana

de Panditoru in Mancaruri cu carne, 11 Feb 2013 | 1093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • varza (aproximativ 2 verze mai mari)
  • orez
  • carne tocata porc
  • o ceapa mai mare
  • boia
  • piper
  • sare
  • delicat
  • ulei
  • pasta rosii sau bulion
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu smantana:

Intr-o oala se pune apa cu sare sa fiarba. Intre timp scoatem cotoarele de la varza, iar cand apa incepe sa dea in clocot bagam varza in oala sa o oparim. Luam cate o frunza care s-a oparit si asa pana am terminat de oparit toata varza. O scoatem intr-un vas si o lasam sa se raceasca putin dupa care taiem fiecare frunza in doua .

Intre timp preparam continutul sarmalelor. Intr-o cratita mai mare se pune ulei si se lasa sa se incalzeasca, dupa care adaugam ceapa taiata marunt, o lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam boia, piper, orezul, carnea tocata, pasta de rosii, delicat si sare dupa gust. Se amesteca bine toate si se da cratita jos de pe foc.

Luam cate o bucata de frunza si cu lingura punem in fiecare cate putina compozitie`pana terminam cu toate. Le asezam intr-o o oala mai mare si turnam apa cu sare si bulion peste ele si le punem sa fiarba la foc mic pana cand sunt fierte. Dupa ce s-au fiert scoatem pe o farfurie si le servim cu smantana .

POFTA BUNA TUTUROR!!!!!!!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Sarmalute cu smantana-0
Sarmalute cu smantana-1
Sarmalute cu smantana-2
Sarmalute cu smantana-3
Sarmalute cu smantana-4
Sarmalute cu smantana-5
Sarmalute cu smantana-6
Sarmalute cu smantana-7

COMENTARII (5)

Rocsi

Rocsi 1

11.02.2013, 20:35

Bine ai venit!

Panditoru

Panditoru 1

23.02.2013, 13:59

multam mandru

marcela1979

marcela1979 1

26.02.2013, 02:02

is bune cu smantana

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!