Sarmalute cu smantana

de Panditoru in Mancaruri cu carne, 11 Feb 2013 | 1223 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • varza (aproximativ 2 verze mai mari)
  • orez
  • carne tocata porc
  • o ceapa mai mare
  • boia
  • piper
  • sare
  • delicat
  • ulei
  • pasta rosii sau bulion
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu smantana:

Intr-o oala se pune apa cu sare sa fiarba. Intre timp scoatem cotoarele de la varza, iar cand apa incepe sa dea in clocot bagam varza in oala sa o oparim. Luam cate o frunza care s-a oparit si asa pana am terminat de oparit toata varza. O scoatem intr-un vas si o lasam sa se raceasca putin dupa care taiem fiecare frunza in doua .


Intre timp preparam continutul sarmalelor. Intr-o cratita mai mare se pune ulei si se lasa sa se incalzeasca, dupa care adaugam ceapa taiata marunt, o lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam boia, piper, orezul, carnea tocata, pasta de rosii, delicat si sare dupa gust. Se amesteca bine toate si se da cratita jos de pe foc.


Luam cate o bucata de frunza si cu lingura punem in fiecare cate putina compozitie`pana terminam cu toate. Le asezam intr-o o oala mai mare si turnam apa cu sare si bulion peste ele si le punem sa fiarba la foc mic pana cand sunt fierte. Dupa ce s-au fiert scoatem pe o farfurie si le servim cu smantana .


POFTA BUNA TUTUROR!!!!!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

11.02.2013, 20:35

Bine ai venit!

Panditoru 1

23.02.2013, 13:59

multam mandru

marcela1979 1

26.02.2013, 02:02

is bune cu smantana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar