Tocanita din pipote de curcan

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 16 Apr 2010 | 10466 vizualizari

 

foarte foarte buna,mai ales ca pipotele de curcan sant foarte mari si carnoase

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote curcan(intra aproximativ 10-12 bucati  sant foarte mari)
  • 2 cepe
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • putina sare si piper
  • patrunjel verde
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 cutie de smanatana
  • 2 linguri de faina alba
  • paste fainoase de orez300g
  • putin ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din pipote de curcan:

Se curata ceapa si se toaca apoi se caleste in ulei


Se pune boiaua de ardei , apoi pipotele curatate si taiate si bucatele de ardei rosu


Se lasa sa se calesca putin 4-5 minute apoi se pune 1 cana mare de apa si se lasa sa fiarba la foc potrivit


Cand sant fierte se face 2 linguri de faina cu smanatana si se pune peste pipote apoi patrunjel verde tocat se lasa sa mai dea 2-3 clocote si se stinge focul se servesc cu pireu de cartofi,mamaliguta sau paste fainoase

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din pipote de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

ela 1

17.04.2010, 20:35

pepsi cu tirul,ca bine spui,da' si ciocolata

mariac 1

19.04.2010, 15:24

ce bine arata ,asa e cele de curcan sant mai carnoase

nadina73 1

23.04.2010, 00:42

hai ela si cicoclata si pepsi numai haiiiiiiiiiiiiii odata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

RETETA RECOMANDATA
Pipote si inimi in sos de rosii cu vin