Ciulama de pui

de nico15 in Pui, 5 Noi 2010 | 2739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 -3 pulpe de pui
  • 1 l supa(pui si legume)
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1- 2 morcovi
  • faina
  • sare, piper
  • wasabi pentru dessign
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Legumele se curata se spala si se pun la fiert se taie in bucati mai mari, deoarece ne trebuie decat supa de la ele nu si legumele, pulpele se parlesc, se spala si se pun la fiert, pentru inceput ar fi bine cam 15 minute sa fiarba separat, deoarece trebuie sa spumuim, de abia dupa ce am spumuit de doua-trei ori si este supa limpede, se poate pune peste legume cu tot cu pulpe. Se lasa sa fiarba pana legumele sa se-nmoaie si sa isi lase toate substantele nutritive si binenteles pulpele de pui trebuie sa fie bine fierte. Dupa care legumele fierte nu ne mai trebuiesc, se strecoare si se pastreaza decat supa.


Se trece la pregatirea ciulamalei, in functie de cate portii facem atatea linguri de faina se pune dupa cum urmeaza, se pune intr-o cratita ulei si se pune prima lingura de faina se amesteca si se adauga 1 polonic de supa se amesteca repejor sa nu se faca cocoloase, dupa care se adauga urmatoarea lingura de faina si se procedeaza la fel pana cand facem numarul de portii pe care le dorim, cand ciulamaua s-a legat si are suficienta zeama se pot adauga si bucatile de carne de pui si se mai lasa sa fiarba un pic. Se serveste calduta, se sareaza si pipereaza dupa gustul fiecaruia.



Dessign: cateva picaturi de wasabi



 

TIPS-URI

1

Amestecati cat se poate de repede si energic sa nu se arda faina, atentie sporita

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

mihaelar63 1

05.11.2010, 23:25

daca ai fi fost putin mai ,,silitoare '' si prelungeai ciulamaua pe stanga , iti iesea conturul Romaniei

nico15 1

07.11.2010, 07:53

Mihaela chiar nu am realizat, multumesc ca mi-ai dat acest sfat data viitoare voi incerca, nu stiu daca iese dar o sa incerc

vanilla 1

09.11.2010, 16:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pulpe marinate la cuptor