Ciulama de pui

de Lau in Pui, 20 Mai 2011 | 3101 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • 3 catei usturoi
  • ulei
  • 500 g smantana
  • 2 oua
  • 50 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Se pune la fiert pieptul spalat in prealabil, intr-o oala cu apa si sare, sa nu depasaseasca mai mult de 2 degete apa deasupra carnii. Se adauga ceapa, morcovul curatat, foaia de dafin. Se spumeaza de cate ori este nevoie.


Separat se amesteca ouale cu faina, smantana si un varf de sare. Cand este fiarta carnea se scoate impreuna cu ceapa, morcovul si foaia de dafin. Se adauga smantana in oala si se amesteca din cand in cand.


Carnea se taie bucati si se prajeste. Se adauga peste smantana, se adauga si usturoiul pisat si se mai lasa sa fiarba impreuna 5 minute.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Miha 1

13.03.2012, 10:42

Inainte de a adauga faina in cratita amestec-o cu smantana. Amesteci bine, pana se uniformizeaza, apoi adaugi in cratita, amestecand continuu.

aziz 1

13.03.2012, 10:49

o alta idee poti amesteca faina cu putina apa rece iar in timp ce o torni in tigaie amesteci cu telul repede asa va iesi ca o crema ...

Lau 1

13.03.2012, 11:04

multumesc ca ati raspuns si voi,iam trimis un mesaj pe privat si iam explicat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu mustar la cuptor