Ciulama de pui cu cartofi si sos de ardei copti

de Sidy in Pui, 13 Ian 2011 | 2711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui
  • 700 g cartofi
  • 8 ardei copti
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml smantana
  • usturoi
  • 2 linguri pasta de ardei
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu cartofi si sos de ardei copti:

Ardeii copti curatati de coaja si seminte se taie fasii.Putina ceapa si usturoi se curata si se toaca marunt apoi se pun la incins in putin ulei. Se adauga fasiile de ardei si o lingura pasta de ardei si se lasa sa se caleasca 5 minute. Daca doriti puteti adauga putin cimbru.Se obtine astfel sosul de ardei copti.


Ceapa ramasa si usturoiul se curata si se toaca marunt.La fel rosia si ardeiul si se pun la calit in 2 linguri ulei, toate. Dupa ce sunt gata adaugam carnea , sare , piper si o lingura de pasta de ardei.Adaugam o cana cu apa si lasam sa fiarba toate.

Cartofii se curata, se taie in doua si se fierb in apa cu sare.


Cand carnea este gata , se amesteca o lingura de faina cu smantana si se adauga peste carnea cu sosul lasat. Se dau cateva clocote dupa care se poate servi ciulamaua, cu cartofii fierti si sosul de ardei copti. Deasupra presaram patrunjel verde tocat.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu cartofi si sos de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Mihaela11_jo 1

13.01.2011, 19:24

Foarte fina si sosul de ardei copti e delicios

mirela0911 1

13.01.2011, 22:42

bun bun

mamaieelena 1

14.01.2011, 10:30

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu ciuperci si pulpe de pui