Ciulama de pui cu mazare si ardei copt

de ianculubita in Pui, 29 Mar 2013 | 2838 vizualizari

 

Am incercat si alta varianta de ciulama si bine am facut ca-i tare delicioasa
Reteta mi-a dat-o Cami de pe gustos

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 ardei grasi copti
  • 100 g mazare congelata
  • 1 l supa de pui
  • 1 ceapa
  • 100 ml smantana
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu mazare si ardei copt:

In tigaia cu ulei calim ceapa tocata marunt, adaugam carnea taiata fasii, dupa cateva minute supa, punem capac si lasam la foc mic 40 minute. Ardeiul copt taiat fasii il punem peste carne, cu mazarea, iar dupa ce mazarea este fiarta adaugam smantana amestecata cu faina. Condimentam, punem mararul si servim imediat cu paine prajita.

 

TIPS-URI

1

sosul daca e prea zemos,mai lasam pe foc

2

daca e prea gros,mai adaugam putina supa sau lapte

3

pentru un plus de gust,optional puteti adauga putin otet de la ardei(cine are)sau serviti cu felii de lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu mazare si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

babi5 1

30.03.2013, 08:01

marianascarlat 1

30.03.2013, 15:16

Sper sa mai faci si dupa ce trece postul sa-mi dai si mie o portie!

Lau 1

30.03.2013, 17:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci