Pui cu usturoi si lamaie

de Oana in Pui, 17 Iul 2009 | 13988 vizualizari

 

Carnea capata astfel o aroma deosebit de buna! E simplu de facut !

 

INGREDIENTE

  • 3-4 pulpe intregi de pui, cu tot cu piele
  • coaja de la o lamaie
  • o capatana de usturoi
  • o legatura de patrunjel
  • legume la alegere, pentru garnitura
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu usturoi si lamaie:

Coaja de lamaie se amesteca cu usturoiul dat prin presa si cu patrunjelul tocat fin. Pulpele de pui se spala si se dezlipeste pielea dar nu de tot, formandu-se un buzunar. Se umplu pulepele sub piele cu amestecul de lamaie, usturoi si patrunjel. apoi se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, cimbru.


Separat, am pregatit un pat de legume format din 2 morcovi taiati betisoare, un dovlecel rondele, cateva ciuperci champignion, un ardei gras rosu taiat romburi si cativa cartofi taiati pe jumatate. Se condimenteaza si legumele cu sare si piper.


Pulpele de pui se aseaza desupra legumelor, apoi se adauga 2 pahare cu apa, se acopera tava si se lasa la cuptor pana se inmoaie legumele, apoi inca 10 minute fara capac, ca sa se rumeneasca frumos pulpele.


PS: Reteta am vazut-o mai demult la Mihaela

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu usturoi si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

babi5 1

25.06.2013, 20:31

Krystyan Trendy 1

26.10.2013, 15:30

arata grozav

Xandrinne 1

22.05.2014, 22:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu galuste