Ciulama de pui de casa

de marcela1979 in Pui, 19 Oct 2012 | 2191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pui de casa
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 morcov
  • ulei
  • 2 linguri faina alba
  • lapte
  • frunze de patrunjel
  • vegeta,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui de casa:

Se prind puii si se taie, se curata de pene si se portioneaza.


Se curata ceapa, morcovul si se spala. Ceapa se toaca, ardeiul se toaca marunt si morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mari. Intr-o cratita se pune ulei la incins, se adauga ceapa tocata, ardeiul tocat si morcovul razalit. Se adauga bucatile de pui si se calesc putin. Se adauga apa si se lasa sa fiarba puiul.


Cand puiul e fiert se face o ingroseala din faina alba si lapte care se toarna in cratita amestecand continuu sa nu se prinda. Se adauga vegeta si piper dupa gust. La final se adauga frunzele de patrunjel tocat.


Se serveste cu mamaliga si muratura de sezon. Eu am servit cu mamaliga si mujdei de usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

19.10.2012, 20:52

Mmmm chiar imi place

mirela0911 1

19.10.2012, 21:53

Mai ales cu mamaliga....

Lau 1

20.10.2012, 14:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci