Ciuperci brune la cuptor

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2015 | 5168 vizualizari

COMENTARII (20)

-Licurici- 1

14.08.2015, 20:16

Foarte bune ciupercutele!

MotanLaOale 1

14.08.2015, 20:26

bune bune

Bunica 1

14.08.2015, 20:28

Acolo o ciosvârtă de cărniță,dar să fie Foarte apetisante!

Constelatialeu 1

14.08.2015, 20:30

Buni,a fost si niste cotlet de poc....ca fara leguma lu`porcu nu merge...

Bunica 1

14.08.2015, 20:31

)

Merisor 1

14.08.2015, 20:40

Fusesi dupa ciuperci?
Arata tare bine!

Constelatialeu 1

14.08.2015, 20:44

Merisor,am capatat niste ciuperci de la bazin.....

Merisor 1

14.08.2015, 20:46

Si care e zona afectata? )))

Constelatialeu 1

14.08.2015, 20:50

Merisor,nu dau tot din casa.....

Gicuta 1

14.08.2015, 21:04

Oooo, tare mult imi plac!!

Panacris 1

14.08.2015, 21:24

P.S. Dar vin și eu cu vorba aceea: cam puține domnule

Constelatialeu 1

14.08.2015, 21:29

Nu-s putine Zmeoiaco,ca doar eu mananc asa ceva

Bya Ralu 1

14.08.2015, 21:35

bune

Catalina L 1

14.08.2015, 21:37

frumoase sunt si bune

alilianaa 1

14.08.2015, 21:42

Hai ma, Cleme, fara ceva coaste acolo? mie-mi place ce ai tu acolo

mirela0911 1

15.08.2015, 08:59

Ce-mi plac!

Rocsi 1

15.08.2015, 10:45

Andra_Constantinescu 1

15.08.2015, 22:13

Ce bune or fi!

- Andreea - 1

16.08.2015, 13:26

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada "Diaconta"