Ciuperci coapte cu verdeturi (de post)

de katty in Mancaruri de post, 26 Noi 2021 | 3525 vizualizari

 

Daca tinem post avem nevoie de proteine vegetale asa ca ciupercile sunt o alegere excelenta.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr ciuperci champignon brune
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 2 linguri marar verde tocat
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci coapte cu verdeturi (de post):

Trecem ciupercile printr-un jet de apa rece si le scurgem bine. Rupem piciorusele si le taiem marunt. Intr-o tigaie punem 1 lingura ulei de masline si calim ciupercile tocate impreuna cu putina sare si piper macinat.Oprim focul si adaugam mararul si patrunjelul. Umplem palariile cu acest amestec. Coacem ciupercile fie intr-o tava in cuptor fie in aparatul Crock Pot, asa cum am facut eu. Pornim aparatul Crock-Pot pe unctia coacere la 130 de grade pentru 1 ora. Cand aparatul s-a incalzit asezam ciupercile si le stropim cu uleiul ramas. Servim ciupercile reci ca aperitiv.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci coapte cu verdeturi (de post)" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din soia cu dovlecel (de post)