Fasole frecata

de nadina73 in Mancaruri de post, 15 Mai 2010 | 2387 vizualizari

 

super gustoasa si o mancare de post grozav de buna

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole alba
  • 2-3 morcovi
  • 1 ceapa uscata
  • 1 capatana de  usturoi
  • sare
  • 4-5 cepe verzi
  • ulei de masline 50 ml
  • 1 lingura boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole frecata:

Se spala bine fasolea si se pune sa stea in apa de seara pana dimineata


Dimineata se pune la foc cu morcovi curatati , ceapa, sarea ,usturoiul si apa


Cand fasolea e fierta se scurge de apa, se scoate ceapa si se amesteca bine cu badidora apoi se strecoara (se trece) printr-o sita(noua ne place mai mult asa, iese mai fina)


Ceapa verde se toca marunt si se caleste bine in ulei 5-6 minute apoi se pune boiaua de ardei rosu si se stinge focul


Se pune fasole frecata in farfurie iar desupra se pune ceapa calita,


se serveste cu mamaliguta sau paine


pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole frecata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mariac 1

18.05.2010, 20:02

imi place mult si mie te pup

nadina73 1

18.05.2010, 20:28

ela 1

20.05.2010, 18:54

ai asuns felul asta de mine ca nu am vazut farfuria

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Icre de fasole boabe