Ciuperci cu ardei la tigaie

de liana_geicu in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2009 | 10076 vizualizari

 

aceasta garnitura am mancat-o aseara la o prietena...este foarte gustoasa si usoara

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • careva ciuperci proaspete
  • 2 rosii din bulion
  • suc de rosii/bulion
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu ardei la tigaie:

Ardeii si ciupercile se taie feliue subtiri si se pun impreuna la calit in tigaie in 3 linguri de ulei si putina apa. Se adauga si rosiile taiate cubulete, amestecand des pentru a se inabusi toate ingredientele. Cand sunt aproape gata se potrivesc de sare si piper.

Am servit ca garnitura pentru o friptura de porc la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu ardei la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ionix 1

16.12.2009, 22:27

am cumparat azi niste ciuperci si ma gandeam sa fac ciulama.... daaaar, imi face cu ochiul reteta ta

Nicolae 1

21.12.2009, 10:13

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3989 puncte

Ksenya

1055 puncte

gaby_duceag

1033 puncte

laura_n

1026 puncte

mirela0911

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Anchoa de Santoña y pimiento de piquillo