Ciuperci cu branza si oua pe pat de mamaliga

de laura_n in Mancaruri de legume, 8 Feb 2013 | 19901 vizualizari

 

Astazi am deschis frigiderul, am dat o raita cu ochii. Aveam un rest de mamaliga de ieri de la fasole, ciuperci, oua si un rest de branza si o bucatica uscata de cascaval. Suficient pt a incropi ceva de papa si unde mai pui ca a iesit tare gustos.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ciuperci albe
  • 1 leg ceapa verde
  • 1 ceapa uscata
  • un cub branza de capra
  • 2 oua
  • sare
  • cativa catei usturoi
  • un pic ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu branza si oua pe pat de mamaliga:

Am curatat si spalat ciupercile si cepele. le-am tocat si le-am pus la calit intr-o tigaie. Am curatat si zdrobit 2 catei usturoi, apoi am presat un pic de sare. Am dat la foc iute ca sa se rumeneasca bine.


Intr-un vas termorezistent, am taiat restul de mamaliga felii, am pus deasupra ciupercile rumenite, am presarat branza de capra si am ras restul de cascaval. Am spart doua oua peste toata chestia asta si am dat la cuptor, la foc iute, cam 20 min. Am redus apoi focul, si am mai lasat in cuptor vreo 10 min.


Bun tare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu branza si oua pe pat de mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Andreea Caroline 1

25.09.2013, 16:51

Cum de am ratat eu astea ??? O bunatate

laura_n 1

25.09.2013, 17:21

multumesc frumos )

Valclaudia 1

25.09.2013, 22:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga delicioasa la cuptor