Ciuperci cu branza si oua pe pat de mamaliga

de laura_n in Mancaruri de legume, 8 Feb 2013 | 19034 vizualizari

 

Astazi am deschis frigiderul, am dat o raita cu ochii. Aveam un rest de mamaliga de ieri de la fasole, ciuperci, oua si un rest de branza si o bucatica uscata de cascaval. Suficient pt a incropi ceva de papa si unde mai pui ca a iesit tare gustos.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ciuperci albe
  • 1 leg ceapa verde
  • 1 ceapa uscata
  • un cub branza de capra
  • 2 oua
  • sare
  • cativa catei usturoi
  • un pic ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu branza si oua pe pat de mamaliga:

Am curatat si spalat ciupercile si cepele. le-am tocat si le-am pus la calit intr-o tigaie. Am curatat si zdrobit 2 catei usturoi, apoi am presat un pic de sare. Am dat la foc iute ca sa se rumeneasca bine.

Intr-un vas termorezistent, am taiat restul de mamaliga felii, am pus deasupra ciupercile rumenite, am presarat branza de capra si am ras restul de cascaval. Am spart doua oua peste toata chestia asta si am dat la cuptor, la foc iute, cam 20 min. Am redus apoi focul, si am mai lasat in cuptor vreo 10 min.

Bun tare!

 

RETETA IN IMAGINI

Ciuperci cu branza si oua pe pat de mamaliga-0
Ciuperci cu branza si oua pe pat de mamaliga-1
Ciuperci cu branza si oua pe pat de mamaliga-2
Ciuperci cu branza si oua pe pat de mamaliga-3
Ciuperci cu branza si oua pe pat de mamaliga-4
Ciuperci cu branza si oua pe pat de mamaliga-5
Ciuperci cu branza si oua pe pat de mamaliga-6

COMENTARII (37)

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

25.09.2013, 16:51

Cum de am ratat eu astea ??? O bunatate

laura_n

laura_n 1

25.09.2013, 17:21

multumesc frumos )

Valclaudia

Valclaudia 1

25.09.2013, 22:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!