Ciuperci cu branzeturi

de Lau in Mancaruri de legume, 6 Iul 2017 | 2430 vizualizari

 

Multumesc Rocsi pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1/2 legatura usturoi verde
  • sare
  • piper
  • 100 g unt
  • 100 g cascaval
  • 100 g telemea de vaca
  • 100 g cas
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu branzeturi:

Ciupercile le spalam (curatam), le taiem felii si le punem intr-o strecuratoare.

Intr-o tigaie, adaugam untul, cand s-a topit, adaugam 1/2 legatura ceapa verde tocata, ciupercile si le calim cca 2-3 min, adaugam o cana de apa, condimente dupa gust, acoperim si lasam sa fiarba, amestecand ocazional pana ce scade lichidul.

Cand a scazut lichidul, tragem tigaia de pe foc si adaugam ceapa verde ramasa, usturoiul tocat, telemeaua, casul date prin razatoare, amestecam si punem din nou pe foc, pana ce se topeste; adaugam cascavalul ras si mai lasam pe foc, cca. 2 min.

Lasam 5 minute sa se raceasca, dupa care servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu legume, la cuptor