Ciuperci cu branzeturi

de Lau in Mancaruri de legume, 6 Iul 2017 | 366 vizualizari

 

Multumesc Rocsi pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1/2 legatura usturoi verde
  • sare
  • piper
  • 100 g unt
  • 100 g cascaval
  • 100 g telemea de vaca
  • 100 g cas
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu branzeturi:

Ciupercile le spalam (curatam), le taiem felii si le punem intr-o strecuratoare.


Intr-o tigaie, adaugam untul, cand s-a topit, adaugam 1/2 legatura ceapa verde tocata, ciupercile si le calim cca 2-3 min, adaugam o cana de apa, condimente dupa gust, acoperim si lasam sa fiarba, amestecand ocazional pana ce scade lichidul.


Cand a scazut lichidul, tragem tigaia de pe foc si adaugam ceapa verde ramasa, usturoiul tocat, telemeaua, casul date prin razatoare, amestecam si punem din nou pe foc, pana ce se topeste; adaugam cascavalul ras si mai lasam pe foc, cca. 2 min.


Lasam 5 minute sa se raceasca, dupa care servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

07.07.2017, 20:40

Ma bucur mult daca ti-au placut!

noiinbucatarie 1

17.07.2017, 11:05

ce mancare buna!

Lau 1

19.07.2017, 10:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci in sos tomat, cu piure de cartofi