Ciuperci inabusite

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2013 | 3004 vizualizari

 

Daca tot este post, m-am gandit sa va prezint retata mea de ciuperci, numai buna pt post sau de ce nu garnitura langa o friptura, pt cei care nu postesc.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignion 1 kg
  • 50 ml ulei
  • 5 catei de usturoi
  • marar si patrunjel
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci inabusite:

Spalam ciupercile si le curatam de pielite; eu una am ceva timp de cand nu mai curat pielitele, dar am grija sa le spal bine cu un burete de vase.


Tocam ciupercile feliute; punem uleiul la incins si adaugam usturoiul zdrobit cu cutitul, dupa care punem ciupercile; lasam sa fiarba, amestecand din cand in cand pana scade zeama lasata de ciuperci.


Asezonam cu sare, piper, marar si patrunjel.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci inabusite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Vasile48 1

12.12.2013, 13:10

iri_iri 1

16.12.2013, 22:58

claudiaO 1

17.12.2013, 08:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cascaval - divine