Ciuperci la cuptor cu miez de lapte

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2012 | 1621 vizualizari

 

Din curiozitate am luat si eu miez de lapte de la Delaco sa vedem ce pot face cu el .

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci marisore
  • 200 gr prosciuto crudo
  • 1 miez de lapte cu sare
  • 100 ml ulei
  • 2 fire usturoi verde
  • putin rozmarin verde
  • 4 linguri de smantana
  • sare
  • piper
  • ridichi , rosii, salata verde pt. decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la cuptor cu miez de lapte:

Curatati si spalati ciupercile .Ungeti-le cu ulei .


Tocati coditele ciupercilor , prosciuto , usturoiul si rozmarinul si le amestecati cu smantana , sare si piper .


Cu aceasta compozitie umpleti ciupercile pe care le dati la cuptor timp de 15 minute[ asezate pe hartie de copt ] .


Scoateti tava din cuptor si pe fiecare ciuperca asezati o felie de miez de lapte si mai dati inca 5 minute la cuptorul incins .


Serviti ciupercile cu miez de lapte decorate cu ridichi rosii , salata verde si rosiii.

 

TIPS-URI

1

Puteti servi aceste ciuperci ca garnitura la carne la grill .

2

Daca sunteti la gratar se pot face in folie de aluminiu .

3

Mai pot fi servite si ca aperitiv cald .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mirela0911 1

21.05.2012, 19:55

Ce bune mai sunt!

iri_iri 1

22.05.2012, 00:13

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:18

bunee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la punga