Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Din curiozitate am luat si eu miez de lapte de la Delaco sa vedem ce pot face cu el .
Curatati si spalati ciupercile .Ungeti-le cu ulei .
Tocati coditele ciupercilor , prosciuto , usturoiul si rozmarinul si le amestecati cu smantana , sare si piper .
Cu aceasta compozitie umpleti ciupercile pe care le dati la cuptor timp de 15 minute[ asezate pe hartie de copt ] .
Scoateti tava din cuptor si pe fiecare ciuperca asezati o felie de miez de lapte si mai dati inca 5 minute la cuptorul incins .
Serviti ciupercile cu miez de lapte decorate cu ridichi rosii , salata verde si rosiii.
1
Puteti servi aceste ciuperci ca garnitura la carne la grill .
2
Daca sunteti la gratar se pot face in folie de aluminiu .
3
Mai pot fi servite si ca aperitiv cald .
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult