Ciuperci murate

de -Miti- in Muraturi, 22 Mar 2011 | 23316 vizualizari

 

Am gasit reteta intr-un nr din Pofta buna!Interesante si bune! Lichidul mentionat in reteta nu a fost de ajuns,asa ca am mai adaugat apa si a fost numai bine,astfel gustul nu a fost prea acru.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ciuperci de padure (galbiori,hribi,ghebe)
  • 1 pahar otet din vin alb
  • 3 linguri sare neiodata
  • 2 lingurite boabe de piper
  • 1 lingurita boabe de ienihabar
  • 3 foi de dafin
  • 3 linguri ulei de masline
  • crengute de marar
  • 1 lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci murate:

Se fierb ciupercile 15 minute in apa clocotita in care s-a adaugat si putina sare si lamaia.


Intr-un alt vas,smaltuit,se fierbe otetul cu sarea si mirodeniile.


Cand incepe sa clocoteasca otetul,adauga ciupercile scurse,le lasi inca 2-3 clocote si le lasi sa se raceasca.


Asezi ciupercile in borcanele sterilizate,acoperi cu zeama in care au fiert.


Deasupra adaugi putin ulei de masline si inchizi borcanele ermetic.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci murate" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

aziz 1

23.03.2011, 11:12

adina sa vz cum da la o masa festiva linga o friptura ;am in cap imaginea de 10 ani de gust o sa probezi tu si o sa-mi spui

-Miti- 1

23.03.2011, 11:15

mona,eu-s moarta dupa muraturile arabesti...cand am fost la sot ma plimbam ca nebuna printre muraturi...cand eram in Japonia se minunau japonezii ca le mancam toate acriturile. si sunt total diferite

aziz 1

23.03.2011, 11:27

arabii cu iute iar japonezii cu iute dulce nu?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne de pui, muschi salcrud si vinete chinezesti