Ciuperci pane

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2012 | 5285 vizualizari

 

Va recomand aceasta reteta foarte gustoasa;sincera sa fiu nu am facut-o niciodata dar nici nu am mancat niciodata insa cand am vazut la tv.ca mancau cu atata pofta mi-am spus ca doar n-oi muri daca fac si eu;nu am facut decat 6palarii iar dupa ce le-am terminat mi-a parut rau ca nu au fost mai multe.

 

INGREDIENTE

  • 6 palarii de ciuperci mai mari
  • 1 ou
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura faina
  • 4-5 linguri lapte
  • 100 ml smantana
  • 1 legatura de marar
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Palariile se calesc in tigaie fara ulei 5 minute pe ambele parti si se scot; intr-un bol se piseaza 2 catei de usturoi amestecat cu oul, faina, lapte, jumatate de legatura de marar tocat, sare si piper; se trec palariile prin acest aluat si se pun la prajit in ulei mult;

In acest timp se pregateste sosul, amestecand smantana cu restul de usturoi pisat, restul de marar tocat, sare si piper; daca sosul este prea tare se mai subtiaza cu putin iaurt sau lapte; se serveste pe farfurie cu 1 lingura de sos, peste acesta palaria iar in interiorul ei doar 1 lingurita de sos; este bun,bun!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane