Ciuperci pleurotus in sos cremos

de katty in Mancaruri de legume, 18 Apr 2021 | 237 vizualizari

 

De  cevca vreme imi sta gandul la niste ciuperci pleurotus.Initial am vrut sa le trag pur si simplu la tigaie , dar intre timp m-am razgandit si le-am facut un sos cremos cu iaurt grecesc si  crema de branza.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci pleurotus
  • 30 gr unt
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa
  • 1 lingura amidon
  • 250 ml lapte
  • 150 gr iaut in stil grecesc 10% grasime
  • 50 gr branza Philadelphia
  • sare
  • piper
  • rozmarin uscat
  • marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pleurotus in sos cremos:

Trecem ciupercile rapid printr-un jet de apa, le scurgem si le taiem fideluta mai groase putin.


Intr-o tigaie inalta punem untul, uleiul si ciupercile. Acoperim cu un capac si le lasam sa se inmoaie. Daca este nevoie putem sa mai picuram putina apa.


Cand ciupercile incep sa se inmoaie, adaugam ceapa tocata fin si putina sare Lasam sa se rumeneasca usor ciupercile impreuna cu ceapa. Amestecam amidonul cu laptele si turnam peste ciuperci. Adaugam piperul si rozmarinul. Fierbem pana sosul se leaga bine. Adaugam iaurtul si crema de branza si omogenizam bine.


Potrivim de sare.


Lasam la foc pana la primul clocot. Adaugam mararul si oprim focul. Servim ciupercile cu mamaliga sau cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pleurotus in sos cremos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mirela0911 1

19.04.2021, 19:58

Ce bune-s!

Rocsi 1

19.04.2021, 20:30

abstract01 1

19.04.2021, 20:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de sparanghel cu oua
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi