Ciuperci pleurotus marinate la cuptor

de Rocsi in Mancaruri de post, 29 Mar 2012 | 14035 vizualizari

 

Ma tot intrebam zilele astea ce sa ii mai fac mamei de post pentru a lua la servici.Cu o zi inainte mi-a zis ca a adus la noi la aprozar ciuperci pleurotus.Asa ca m-am dus si am cumparat ,le-am marinat apoi preparate la cuptor.Zicea mama ca nici friptura nu e asa de buna ca si aceste ciuperci preparate in acest mod.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci pleurotus
  • jumatate legatura marar verde
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei + 2 linguri pentru uns vasul
  • 5 linguri de vin
  • sare
  • piper
  • jumatate lingurita patrunjel uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pleurotus marinate la cuptor:

Ciupercile le spalam una cate una si le scuturam de surplusul de apa. Mararul il spalam si il tocam marunt. Usturoiul il curatam si il pisam. Intr-un bol punem 3 linguri ulei,vinul,mararul,ustroiul,sare si piper dupa gust,patrunjelul uscat si 5 linguri apa rece. Amestecam bine toate aceste ingrediente. Trecem fiecare ciuperca,pe ambele parti,prin acest bait.

Le acoperim si le dam la frigider pentru 2-3 ore. Ungem un vas yena cu ulei si asezam ciupercile in vas. Punem o canita de apa,acoperim vasul si il dam in cuptor. Aprindem cuptorul si lasam ciupercile cam 40 de minute acolo. Le descoperim dupa acest timp si le mai lasam cam 10 minute. Cand sunt gata,le scoatem,le lasam putin la racorit ,apoi servim

Sa aveti pofta!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pleurotus marinate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Rocsi 1

30.03.2012, 22:16

Diana,Dey,Simona

simo_brkic 1

16.04.2012, 21:28

bune bune bune..a mai ramas vreo ciupercuta mica??

Rocsi 1

16.04.2012, 21:36

Simo nu a mai ramas,dar iti prepar

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la cuptor