Ciuperci prajite cu piept de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 24 Apr 2013 | 7722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 kg ciuperci
  • 2 cepe albe
  • 2 morcovi
  • marar
  • suc de rosii
  • 1/2 l supa de pui
  • condimente dupa gust: sare, oregano, busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci prajite cu piept de pui:

Prajim ciupercile, adaugam ceapa si morcovul tocate si le calim impreuna pentru 10-15 minute. Punem apoi pieptul de pui, taiat in cuburi mici, il lasam sa se rumeneasca usor si adaugam supa de pui si condimentele dupa gust. Cand carnea a fiert suficient, potrivim de gust cu suc de rosii, mai lasam pe foc pentru 10 minute si gata, se poate servi cu marar proaspat si cu un pui de mamaliguta calda! Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci prajite cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu piept de pui