Ciuperci umplute

de lilik in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2010 | 3874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • miezul de la 2 felii  de paine inmuiat in lapte
  • parmezan(cascaval ras)
  • sare,ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

se iau coditele de la ciuperci(champignon),se curata si se toaca marunt.amestecam cu oul,painea inmuiata,sare,catelul de usturoi pisat. Cu compozitia obtinuta umplem palariile ciupercilor. Punem in tava, presaram parmezan si le punem deasupra putin ulei. Dam la cuptorul preincalzit la 200° timp de 25-30 min. Se pune si patrunjel daca doriti.

TIPS-URI

1

sa nu spalati ciupercile ca li se duce tot gustul.stergeti-le cu un prosop uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

lilik 1

09.10.2010, 21:49

eu nu am adunat niciodata....le cumpar kamy

nadina73 1

10.10.2010, 18:26

lilik dar daca snat pline de pamant?imi crapa dintii5f imi plac tare mult

lilik 1

10.10.2010, 18:32

mai nadina de obicei alea cumparate sunt curate si ajunge dak le stergi cu un prosop uscat dar dak sunt culese dupa ploaie e alta treaba

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri Yufka cu branza