Mamaliga cu branza si kaizer

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2010 | 4055 vizualizari

 

Rapida , gustoasa si delicioasa pentru o cina in familie.

 

INGREDIENTE

  • 2 litri apa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 500g  faina de malai
  • 200g smantana
  • 200g kaizer taiat bucatele
  • 200g telemea
  • 100g cascaval ras
  • 50g unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza si kaizer:

Punem apa cu sarea si uleiul la fiert si cand da in clocot, adaugam faina in ploaie, amestecand icontinuu sa nu se formeze cocoloase. Mamaliga este fiarta, atunci cand nu se mai prinde de lingura .



Luam o tava, o ungem cu unt, intindem in straturi :un rand de mamaliga, 100g smantana, 100g telemea, 100g kaizer , alt strat de mamaliga, smantana, telemea,kaizer si cascavalul ras deasupra. Punem tava in cuptorul incins pentru 20’.



Se lasa cam 10’ sa se racoreasca si se rastorna pe un platou pe care se si portioneaza.



Se serveste stropita cu smantana.



Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza si kaizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (12)

nadina73 1

26.05.2010, 17:05

felicitari arat forte bine si e si gustoasasuper 5 furcu

lia maria 1

26.05.2010, 18:48

Ela, Nadina, poftiti la o "prajiturica" sarata

cory 1

28.05.2010, 14:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cum se face Sosul Alfredo pentru paste