Ciuperci umplute

de andreea_angelo in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2012 | 1815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g de ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 cutie de pate de porc
  • patrunjel
  • unt
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile spalate bine si lasate la scurs. Intre timp tocam cotoarele ciupercilor si le calim impreuna cu ceapa


Dupa ce s-au racit adaugam intr-un bol ceapa calita cu cotoarele ,cutia de pate, patrunjel, sare si piper dupa gust


Umplem ciupercile cu compozitia de mai sus si inainte de a le pune in cuptor avem grija sa le punem cate o bucatica de unt pe fiecare ciuperca, le lasam aproximativ 30-45 minunte la 180°.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

puteti incerca si cu carne macra la cutie,sunt la fel de delicioase!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

andreea_angelo 1

13.06.2012, 22:48

va multumesc!!!eu incerc mereu sa combin retetele cu diferite ingrediente!!si chiar imi ies niste mancaruri interesante!!

alba_zori 1

20.11.2012, 17:29

astea imi plac si mie foarte mult,si cu un pic de parmezan fara lactoza deasupra e chiar fenomenala reteta

andreea_angelo 1

20.11.2012, 19:03

iami da da

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciuperci in aluat frantuzesc (masa de Craciun poloneza)