Gratin de broccolli si porumb cu miez de lapte

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2013 | 1369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 broccolli
  • 1 conserva de porumb dulce
  • 2 portii/cutiute miez de lapte
  • 1 baton / tub crema de unt
  • 2 portii miez de lapte
  • 1 ardei rosu
  • 1 vanata
  • 3 rosii potrivite ca marime
  • 4 oua
  • sare si piper dupa gust
  • 100 gr. branza telemea

Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de broccolli si porumb cu miez de lapte:

Spalam legumele.


Punem intr-o oala mica cca 1 l apa la fiert cu putina sare, cand da in clocolt adaugam broccolii si il lasam sa fiarba la foc redus,acoperit cca 10 minute.


Vanata o curatam de coaja, taiem cubulete mici pulpa de vanata si o saram. O lasam la scurs intr-o strecuratoare.


Ungem o forma termorezistenta cu crema de unt.


Asezam bucatelele de vanata bine stoarse, apoi buchetelele de broccolli.


Defacem conserva de porumb, o strecuram si asezam boabele peste restul legumelor deja aranjate in forma.


Batem ouale cu putina sare si piper intr-un castronel, adaugam telemeaua data pe razatoare si amestecam. Impartim amestecul de oua si branza peste legume.


Feliem ardeii si rosiile. Miezul de lapte se taie rondele.


Le asezam de asemenea in forma, adaugam si crema de unt ramasa si dam la cuptor timp de 1 ora. (temperatura moderata, 170 grade)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de broccolli si porumb cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

28.07.2013, 18:00

Rocsi 1

28.07.2013, 18:06

Din ce observ consumi multe legume

babi5 1

20.08.2013, 06:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carne tocata si legume