Gratin de broccolli si porumb cu miez de lapte

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2013 | 1472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 broccolli
  • 1 conserva de porumb dulce
  • 2 portii/cutiute miez de lapte
  • 1 baton / tub crema de unt
  • 2 portii miez de lapte
  • 1 ardei rosu
  • 1 vanata
  • 3 rosii potrivite ca marime
  • 4 oua
  • sare si piper dupa gust
  • 100 gr. branza telemea

Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de broccolli si porumb cu miez de lapte:

Spalam legumele.


Punem intr-o oala mica cca 1 l apa la fiert cu putina sare, cand da in clocolt adaugam broccolii si il lasam sa fiarba la foc redus,acoperit cca 10 minute.


Vanata o curatam de coaja, taiem cubulete mici pulpa de vanata si o saram. O lasam la scurs intr-o strecuratoare.


Ungem o forma termorezistenta cu crema de unt.


Asezam bucatelele de vanata bine stoarse, apoi buchetelele de broccolli.


Defacem conserva de porumb, o strecuram si asezam boabele peste restul legumelor deja aranjate in forma.


Batem ouale cu putina sare si piper intr-un castronel, adaugam telemeaua data pe razatoare si amestecam. Impartim amestecul de oua si branza peste legume.


Feliem ardeii si rosiile. Miezul de lapte se taie rondele.


Le asezam de asemenea in forma, adaugam si crema de unt ramasa si dam la cuptor timp de 1 ora. (temperatura moderata, 170 grade)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de broccolli si porumb cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

28.07.2013, 18:00

Rocsi 1

28.07.2013, 18:06

Din ce observ consumi multe legume

babi5 1

20.08.2013, 06:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise by Oana