Ciuperci umplute cu branza feta

de Oana in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2013 | 3626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 ciuperci champignion mari
  • 2 fire de ceapa verde
  • 50 g cascaval ras
  • 2 linguri pesmet
  • o lingura marar proaspat tocat
  • 100 g branza feta sfaramata
  • un catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • un praf de chilli
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu branza feta:

Se scot coditele de la ciuperci, se curata, se spala si se pun intr-o tava, pe hartie de copt, cu palaria in jos. Se pune tava la cuptor pana se inmoaie putin ciupercile si isi lasa zeama.


Intre timp se taie coditele cubulete. Intr-o tigaie s epune o lingura cu ulei si se pun coditele sa se inmoaie putin. Se edauga ceapa verde si usturoiul taiate rondele fine si se calesc putin. Se opreste focul si se lasa putin la racit. Se adauga pesmetul, mararul si cascavalul. Se amesteca si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si chilli proaspat rasnit.


Se scoate tava cu ciuperci din cuptor, se intorc cu palaria in sus, se umplu cu branza feta si deasupra se adauga din compozitia cu codite de ciuperci, presand bine cu mana.


Se pune tava in cuptor 15 minute, pana se rumenesc ciupercile deasupra.


Sunt delicioase atat calde, cat si reci!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branza feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

sebirizescu 1

17.02.2013, 23:19

bun

Teo 1

17.02.2013, 23:53

mie imi plac! si vad ca toata lumea se ingramadeste la dulciuri, de pARCA AR FI PRIMUL fel de mancare!

Panacris 1

02.03.2013, 10:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Vinete cu rosii si cascaval la cuptor