Ciuperci umplute cu dovlecei si marar

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2014 | 1460 vizualizari

 

Nu m-am inspirat de undeva anume, ci pur si simplu mi-au tras ciupercile cu ochiul si am zis ca o sa fac eu ceva cu ele. Si am facut...

 

INGREDIENTE

  • 800 gr ciuperci
  • 1 dovlecel
  • marar verde
  • 1 ou
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • patrunjel pentru decor
  • 1 bucatica de castravete verde (pentru decor )
  • 50 ml ulei
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu dovlecei si marar:

Se curata ciupercile, se aseaza intr-o tava unsa si condimentam cu sare, piper si vegeta. Coditele se spala si se toaca marunt. Dovlecelul se rade, se pune intr-un castron, se adauga coditele tocate, pesmetul, mararul tocat, ceapa si usturoiul tocate fin, oul. Se potriveste de sare si piper si se amesteca bine, apoi cu compozitia obtinuta umplem ciupercutele. Punem putin ulei pe fiecare in parte. Introducem tava in cuptorul incins la 200 grade si lasam pentru cca 40 minute.


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Linga putem servi cartofii natur ,orez

2

Sau pur si simplu cu o salata de legume sau o rosie natur si o felie de castravete

3

Daca avem si-un ardei iute nu-i niciun bai

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu dovlecei si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MIUTA 1

28.03.2014, 12:36

tanyapatap 1

30.03.2014, 15:10

babi5 1

30.03.2014, 17:54

MIUTA,Taniapatapmultumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute