Ciuperci umplute cu dovlecei si marar

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2014 | 2219 vizualizari

 

Nu m-am inspirat de undeva anume, ci pur si simplu mi-au tras ciupercile cu ochiul si am zis ca o sa fac eu ceva cu ele. Si am facut...

 

INGREDIENTE

  • 800 gr ciuperci
  • 1 dovlecel
  • marar verde
  • 1 ou
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • patrunjel pentru decor
  • 1 bucatica de castravete verde (pentru decor )
  • 50 ml ulei
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu dovlecei si marar:

Se curata ciupercile, se aseaza intr-o tava unsa si condimentam cu sare, piper si vegeta. Coditele se spala si se toaca marunt. Dovlecelul se rade, se pune intr-un castron, se adauga coditele tocate, pesmetul, mararul tocat, ceapa si usturoiul tocate fin, oul. Se potriveste de sare si piper si se amesteca bine, apoi cu compozitia obtinuta umplem ciupercutele. Punem putin ulei pe fiecare in parte. Introducem tava in cuptorul incins la 200 grade si lasam pentru cca 40 minute.


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Linga putem servi cartofii natur ,orez

2

Sau pur si simplu cu o salata de legume sau o rosie natur si o felie de castravete

3

Daca avem si-un ardei iute nu-i niciun bai

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu dovlecei si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MIUTA 1

28.03.2014, 12:36

tanyapatap 1

30.03.2014, 15:10

babi5 1

30.03.2014, 17:54

MIUTA,Taniapatapmultumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu banane si ciocolata

ieri la 23:01

Buturuga de Craciun

de RuxyRux 9

ieri la 22:01

Turtițe cu magiun, la tigaia grill

de RODIMUR 5

ieri la 21:45

Tort cu fructe uscate si turron

de Lau 9

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute