Ciuperci umplute cu fasole frecate

de nadina73 in Mancaruri de post, 16 Sep 2010 | 3358 vizualizari

 

o mancarica de post si nu numai

 

INGREDIENTE

  • 12 ciupercute champinion
  • 1 borcan de fasole (fiert )
  • 1 ceapa
  • ulei
  • boia dulce de ardei 1 lingurita

mamaliguta:

  • faina de malai
  • apa
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu fasole frecate:

Ciupercile se curata, se scot piciorusele se condimenteaza cu sare si piper,se prajesc in putin ulei.


Fasolea se zdrobeste bine si se amesteca cu putina sare.


Ceapa se taie pestisori si se prajeste in ulei cu putina boia.


Se face mamaliguta se pune intr-un vas si se lasa la racit,dupa care se taie in forme


Se pune o bucata de mamaliguta se pune o ciupercuta care se umple cu fasole frecata si ceapa calita.


Este o mancarica de post grozava si nu numai

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu fasole frecate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Corinuta 1

19.09.2010, 18:14

imi dai si mie una?

danis 1

21.09.2010, 17:01

dac ar manca ciupericile ,ai mei ar fi bine dar papa mamaliguta cu fasolica

Cris2711 1

04.03.2011, 18:40

genial

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci champignon