ciuperci umplute cu orez - de post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 28 Feb 2010 | 6986 vizualizari

 

si aceasta reteta o puteti folosi ca atare de post sau ca garnitura , eu i-am pus sotului langa ciuperci un spate de curca bine rumenit la cuptor doar cu sare si piper [ vezi imaginea ]

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci
  • 100 grmini -ciuperci [pt. decor ]
  • 150gr orez cu spanac
  • 100 gr spanac
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei rosu mic
  • 100 ml ulei masline 
  • 6 rosii cherry pt decor
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ciuperci umplute cu orez - de post:

  1. in 2 linguri de ulei se prajesc 1 min , ceapa si ardeiul , curatate , spalate si taiate cubulete .
  2. se pune orezulsi 1 cana de apa , sare .se mai complecteaza in timpul fierberii cu apa daca e nevoie .
  3. n-am fost incantata de culoarea spanacului uscat si am adaugat si spanac spalat si taiat fasiute si piper .
  4. ciupercile le-am curatat de codite , le-am spalat , sarat si le-am umplut cu orez .
  5. am pus ciupercile intr-o tava teflonata , le-am stropit cu ulei si le-am dat  la cuptor , pana  au devenit moi .
  6. am servit impreuna cu rosii natur si spanac scazut simplu si mini ciuperci din borcan .
 
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci umplute cu orez - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

01.03.2010, 08:55

cred k este un deliciu

silvi0ara 1

01.03.2010, 12:23

Bun,bun.

violette 1

01.03.2010, 15:51

Foarte bine arata ciupercutele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se toaca verdeturile
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!