ciuperci umplute cu orez - de post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 28 Feb 2010 | 11738 vizualizari

 

si aceasta reteta o puteti folosi ca atare de post sau ca garnitura , eu i-am pus sotului langa ciuperci un spate de curca bine rumenit la cuptor doar cu sare si piper [ vezi imaginea ]

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci
  • 100 grmini -ciuperci [pt. decor ]
  • 150gr orez cu spanac
  • 100 gr spanac
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei rosu mic
  • 100 ml ulei masline 
  • 6 rosii cherry pt decor
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ciuperci umplute cu orez - de post:

  1. in 2 linguri de ulei se prajesc 1 min , ceapa si ardeiul , curatate , spalate si taiate cubulete .
  2. se pune orezulsi 1 cana de apa , sare .se mai complecteaza in timpul fierberii cu apa daca e nevoie .
  3. n-am fost incantata de culoarea spanacului uscat si am adaugat si spanac spalat si taiat fasiute si piper .
  4. ciupercile le-am curatat de codite , le-am spalat , sarat si le-am umplut cu orez .
  5. am pus ciupercile intr-o tava teflonata , le-am stropit cu ulei si le-am dat  la cuptor , pana  au devenit moi .
  6. am servit impreuna cu rosii natur si spanac scazut simplu si mini ciuperci din borcan .
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci umplute cu orez - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu samburi de dovleac