Legume natur

de Valclaudia in Mancaruri de post, 22 Feb 2015 | 2636 vizualizari

 

o mancarica rapida si satioasa de post

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov mare
  • 1/2 kg cartofi de marime mica
  • 3-4 linguri ulei
  • 1/2 lingurita mix din boabe de piper
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume natur:

Curatam si spalam legumele.


Morcovul se cresteaza din loc in loc pe lungime si scoatem cate o fasie subtire, apoi il feliem dupa preferinta, obtinem astfel rondele cu aspect de floare.


Cartofii se feliaza cu cutitul de feliat branza.


Punem rondelele de legume intr-o oala la fiert in apa rece, adaugam sare dupa gust si boabele de piper.


Lasam la fiert cca 20 min. pana patrunde usor furculita in legume.


Scurgem apa in care au fiert legumele, adaugam uleiul si patrunjelul tocat, apunem capacul si scuturam usor oala sa nu se zdrobeasca legumele fierte.


Servim aceasta garnitura simpla sau cu ceva carnita langa.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

22.02.2015, 21:04

Corinuta 1

22.02.2015, 21:21

Bun bunut!

dantes 1

23.02.2015, 13:15

bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Mancarica cu dovlecei si cartofi (de post)