Spaghetti rapide

de Brindusa in Mancaruri de post, 1 Mar 2010 | 4941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet spaghetti fierte pe jumatate (pastreaza si apa in care au fiert)
  • 1 borcan ciuperci de buna calitate, scurse si clatite
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • cate 1/2 lingurita: oregano, maghiran, rozmarin, busuioc uscate (oregano poti pune 1 lingurita)
  • 5 linguri pasta de tomate
  • sare, piper dupa gust
  • tofu ras (sau parmezan, daca nu e de post)
  • 4 linguri de ulei de masline

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti rapide:

Intr-o tigaie mare pune uleiul sa se incalzeasca bine. adauga usturoiul si caleste putin, apoi adauga plantele aromatice si caleste 2 minute. Adauga ciupercile, amesteca si caleste 2 minute.

Pune pasta de tomate si 2 polonice din apa in care au fiert pastele. Amesteca pana ce pasta de rosii se omogenizeaza. Potriveste de sare si piper.

Pune pastele, amesteca si lasa la fiert pana ce pastele sunt fierte al dente. Daca sosul scade prea mult, mai aduga cate putin din apa in care au fiert pastele.

Cand le servesti, presara spagettele cu tofu ras.

(Imi pare rau, dar pastele mele din poze au fost fierte cam mult :) )

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti rapide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

01.03.2010, 22:15

eu nu sutn fan paste...dar de post fac si eu asa cu mult sos tomat si ciuperci si mananc si sunt super

florinvsc 1

04.03.2010, 21:51

Eu am facut cu pepene galben. Te ligi pe degete.

Brindusa 1

04.03.2010, 22:51

spaghetti cu pepene galben? si cu mai ce? eu n-am mancat pana acum asa ceva.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V