Spaghetti rapide

de Brindusa in Mancaruri de post, 1 Mar 2010 | 5293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet spaghetti fierte pe jumatate (pastreaza si apa in care au fiert)
  • 1 borcan ciuperci de buna calitate, scurse si clatite
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • cate 1/2 lingurita: oregano, maghiran, rozmarin, busuioc uscate (oregano poti pune 1 lingurita)
  • 5 linguri pasta de tomate
  • sare, piper dupa gust
  • tofu ras (sau parmezan, daca nu e de post)
  • 4 linguri de ulei de masline

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti rapide:

Intr-o tigaie mare pune uleiul sa se incalzeasca bine. adauga usturoiul si caleste putin, apoi adauga plantele aromatice si caleste 2 minute. Adauga ciupercile, amesteca si caleste 2 minute.


Pune pasta de tomate si 2 polonice din apa in care au fiert pastele. Amesteca pana ce pasta de rosii se omogenizeaza. Potriveste de sare si piper.


Pune pastele, amesteca si lasa la fiert pana ce pastele sunt fierte al dente. Daca sosul scade prea mult, mai aduga cate putin din apa in care au fiert pastele.


Cand le servesti, presara spagettele cu tofu ras.


(Imi pare rau, dar pastele mele din poze au fost fierte cam mult :) )

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti rapide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

01.03.2010, 22:15

eu nu sutn fan paste...dar de post fac si eu asa cu mult sos tomat si ciuperci si mananc si sunt super

florinvsc 1

04.03.2010, 21:51

Eu am facut cu pepene galben. Te ligi pe degete.

Brindusa 1

04.03.2010, 22:51

spaghetti cu pepene galben? si cu mai ce? eu n-am mancat pana acum asa ceva.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de post in oala de lut