Ciuperci umplute cu salam si cascaval

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2016 | 945 vizualizari

 

Simplu de facut si bune!

 

INGREDIENTE

  • o ceapa;
  • 6 ciuperci champignon;
  • 80 g salam rustic;
  • 3 linguri ulei de masline;
  • sare;
  • 5 linguri suc de rosii;
  • putin piper negru macinat;
  • o foaie de dafin;
  • o frunza verde de busuioc;
  • 60 g cascaval ras.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu salam si cascaval:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.


Ciupercile se spala, iar coditele se toaca.


Salamul se taie cubulete.


Ceapa, coditele de ciuperci si salamul se calesc intr-o tigaie cu 3 linguri de ulei de masline, cu putina sare.


Se adauga sucul de rosii, putin piper negru macinat, o foaie de dafin si o frunza verde de busuioc (spalata si tocata).


Ciupercile se aseaza intr-o tava pentru briose unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt (pentru briose) si se dau cu putina sare, apoi se umplu cu compozitia din tigaie (dupa ce aceasta a scazut). Se presara cascaval ras pe fiecare ciuperca, apoi se introduce tava la cuptor pana cand ciupercile se patrund bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

31.07.2016, 09:20

anca_rm 1

01.08.2016, 09:29

frumoasa ti-au iesit

Andra_Constantinescu 1

05.08.2016, 07:40

Mulțumesc, Daniela&Anca!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Briose cu branza