Ciuperci umplute la cuptor

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2013 | 17048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 16 ciuperci
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 legatura marar
  • 1 snitel de porc sau pui
  • 1 rosie
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • branza / cascaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

Curatam ciupercile de pielita si desprindem coditele.Spalam ciupercile si coditele si le punem la scurs pe un prosop de hartie.


Coditele de la ciuperci se taie marunt, la fel si usturoiul, snitelul, mararul si rosia, dar partea deasupra, nu si partea din mijloc cu seminte. Peste se adauga 1 ou mai mic, 1 lingura de smantana, sare si piper dupa gust.Daca compozitia este prea moale se pune putina faina.


Se pregateste o tava in care punem hartie de copt, umplem ciupercile cu compozitia obtinuta, le asezam in tava si peste punem cate o felie de branza sau cascaval.


Le dam la cuptorul preincalzit timp de 40 de minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

aalliinnaa07 1

25.10.2013, 15:53

multumesc babi pentru sfat:* orice sfat este bine venit

claudiaO 1

17.12.2013, 17:01

bune ciupercutele !

Pushaa 1

07.04.2014, 13:17

foarte bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi