Ciuperci umplute la tigaie

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2014 | 2708 vizualizari

 

Este deja cald si nu putem gati la cuptor asa ca trecem la operatiunea ,sub capac-la tigaie . Si mai rapid , si cu mai mare economie de energie calorica .

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci
  • 200 gr cas de oaie
  • 200 gr carnati de Silezia
  • codite de ceapa verde
  • ardei gras rosu
  • ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la tigaie:

Ciupercile se curata de codite si se spala . Se sareaza .


Se feliaza casul , carnaciorii ardeiul si ceapa verde .


Se aseaza in fiecare ciupercuta cas, verdeata, ardei si carnat .


Se stropesc cu putin ulei de masline


In prima faza se pregatesc 10 min . sub capac .


Ciupercile spalate si sarate vor elibera lichid .


In a doua faza se ridica capacul pana se evapora lichidul in exces .Piparati.


Serviti ciupercile umplute atat calde cat si reci insotite de ridichi ,rosii sau ardei ..

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

anca_rm 1

27.05.2014, 08:44

super bune

Luckycake 1

27.05.2014, 09:41

foarte bune!

mirela0911 1

27.05.2014, 15:08

ce mult ne plac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute mioritice