Ciuperci umplute pariziene - a la Giada

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2015 | 2669 vizualizari

 

Imi plac retetele mediteraneene dar si internationale ale Giadei di Laurentis . De data aceasta a reconstituit o reteta de ciuperci umplute cu branza albastra servite intr-un restaurant select din Paris .Un aperitiv delicios , elegant si rapid de preparat . Aceste ciupercute umplute pot fi servite si ca garnitura langa o bucata de carne sau peste la gratar .

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci medii[ nu foarte mari ]
  • 100 gr branza Gorgonzola picante
  • 1 rosie
  • 2 oua
  • 2-4 linguri faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • rosii , salata verde , patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute pariziene - a la Giada:


  1. Ciupercile spalate cu jet de apa rece , zvantate , curatate de codite se sareaza si pipareaza .

  2. Rosia se spala si se taie cuburi nu foarte mari .

  3. Ouale se bat spuma cu putina sare si faina alba . amestecul trebuie sa aiba consistenta unei smanatani .

  4. In fiecare ciuperca se distribuie cate un cubulet de rosie , se umple cu branza , se da prin faina alba si amestecul cu ou .

  5. Ciupercile se prajesc in ulei incins si se scot pe un servetel care va absorbi surplusul de ulei .

  6. Serviti ciupercile pe pat de salata verde , rosii si presarate cu patrunjel verde .


 

TIPS-URI

1

Veti umple usor ciupercile daca branza va fi scoasa din timp de la rece .

2

Verificati prospetimea oualor spargandu-le pe fiecare separat .

3

Pentru prajit folositi o craticioara- veti folosi mai putin ulei si acesta va avea nivelul optim[ trebuie ca ciupercile sa fie acoperite de ulei la prajit ]

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pariziene - a la Giada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Panacris 1

08.06.2015, 19:10

Rocsi 1

08.06.2015, 19:35

Super!

Gicuta69 1

09.06.2015, 09:09

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne si ciuperci