Ciuperci umplute pariziene - a la Giada

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2015 | 3158 vizualizari

 

Imi plac retetele mediteraneene dar si internationale ale Giadei di Laurentis . De data aceasta a reconstituit o reteta de ciuperci umplute cu branza albastra servite intr-un restaurant select din Paris .Un aperitiv delicios , elegant si rapid de preparat . Aceste ciupercute umplute pot fi servite si ca garnitura langa o bucata de carne sau peste la gratar .

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci medii[ nu foarte mari ]
  • 100 gr branza Gorgonzola picante
  • 1 rosie
  • 2 oua
  • 2-4 linguri faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • rosii , salata verde , patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute pariziene - a la Giada:


  1. Ciupercile spalate cu jet de apa rece , zvantate , curatate de codite se sareaza si pipareaza .

  2. Rosia se spala si se taie cuburi nu foarte mari .

  3. Ouale se bat spuma cu putina sare si faina alba . amestecul trebuie sa aiba consistenta unei smanatani .

  4. In fiecare ciuperca se distribuie cate un cubulet de rosie , se umple cu branza , se da prin faina alba si amestecul cu ou .

  5. Ciupercile se prajesc in ulei incins si se scot pe un servetel care va absorbi surplusul de ulei .

  6. Serviti ciupercile pe pat de salata verde , rosii si presarate cu patrunjel verde .


 

TIPS-URI

1

Veti umple usor ciupercile daca branza va fi scoasa din timp de la rece .

2

Verificati prospetimea oualor spargandu-le pe fiecare separat .

3

Pentru prajit folositi o craticioara- veti folosi mai putin ulei si acesta va avea nivelul optim[ trebuie ca ciupercile sa fie acoperite de ulei la prajit ]

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pariziene - a la Giada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Panacris 1

08.06.2015, 19:10

Rocsi 1

08.06.2015, 19:35

Super!

Gicuta69 1

09.06.2015, 09:09

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi cu sos de ciuperci la cuptor