Cizmele lui Mos Nicolae

de divainbucatarie in Dulciuri, 5 Dec 2010 | 3062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g miere
  • 3 oua
  • 150 g nuca
  • 1 lingurita scortisoara
  • 0.5 lingurita cuisoare
  • 1 lingurita de ghimbir ras
  • 1 lingurita coaja de portocale
  • 2 linguri rom
  • 2 linguri suc de portocale
  • 120 g unt
  • 300 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • creioane Dr. Otker pt decorat
Portii: 36
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cizmele lui Mos Nicolae:

Se incalzeste putin mierea, apoi se adauga pe rand ouale, nuca si condimente (scortisoara, ghimbir, coaja de portocale si cuisoarele), romul, sucul de portocale, untul si faina cu praful de copt. Se unge tava cu unt si faina, se toarna compozitia si se lasa 15 min in cuptorul preincalzit la 200°C.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cizmele lui Mos Nicolae" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Cizmele lui Mos Nicolae-0
Cizmele lui Mos Nicolae-1
Cizmele lui Mos Nicolae-2
Cizmele lui Mos Nicolae-3

COMENTARII (28)

dantes

dantes 1

05.12.2016, 07:21

Bune!

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

05.12.2016, 15:47

Panacris

Panacris 1

05.12.2016, 17:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!