Clatita coreeana - Haemul Pajeon

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2017 | 1140 vizualizari

 

Astazi va prezint o reteta traditionala coreeana.
 
Este delicioasa si foarte simpla de facut, incercati este foarte buna.
 
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/01/clatita-coreeana-haemul-pajeon.html

 

INGREDIENTE

  • 6 cepe verzi fine
  • 1 felie subtire de ghimbir proaspat cu tot cu coaja1/4 de ardei rosu
  • 75 g de faina si aceeasi masura de apa calduta
  • 2 oua
  • 150 g de fructe de mare (scoici, creveti, calamari)
  • 1 lingurita de seminte de susan
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei

Pentru sos:

  • 1/2 lingurita de ghimbir ras
  • 2 linguri sos soia
  • 2 linguri apa
  • seminte de susan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatita coreeana - Haemul Pajeon:

Curatati si spalati ceapa verde. Taiati partea verde, in bucati de 3-4 cm lungime.


Partea alba o tocati marunt impreuna cu ghimbirul.


Taiati ardeiul rosu in lamele subtiri.


Fructele de mare (proaspete sau decongelate) le fierbeti 2-3 minute, in apa cu sare.


Scurgeti fructele de mare si aruncati apa.


Pregatiti aluatul: Intr-un castron, amestecati faina cu ouale si adaugati treptat apa calduta. Puneti sare si piper.


Amestecati in aluat fructele de mare, ceapa verde, ardeiul si semintele de susan.


Incalziti uleiul intr-o tigaie si puneti la prajit ceapa alba si ghimbirul.


Varsati deasupra compozitia preparata si dati un tur de piper.


Coaceti la foc mediu si cand baza este rumenita o intoarceti ca pe o clatita.


Serviti cu sosul preparat (amestecati toate ingredientele).


Am ales sa fac o clatita mai groasa, puteti face 2 mai subtiri.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatita coreeana - Haemul Pajeon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

noiinbucatarie 1

20.01.2017, 19:27

mihaelar63 1

23.01.2017, 18:48

OOO , sunt foarte curioasa sa o incerc Am vazut un serial coreean incantator denumit ,, Bucataria palatului ". Mi-a placut foarte mult

miki_a 1

25.07.2017, 08:32

Foarte tentantă și interesantă acaestă rețetă!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Clatite aperitiv